• Zilele și orele de primire în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale.

  • Sergiu Cioclea, Guvernator al Băncii Naţionale

    Prima zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606;

  • Ion Sturzu, Viceguvernator al Băncii Naţionale

    A patra zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 607.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
07.06.2016

Ziua ușilor deschise la Banca Națională a Moldovei

La 6 și 7 iunie 2016, Banca Națională a Moldovei și-a deschis ușile pentru publicul larg. Evenimentul a fost organizat în mod tradițional, cu prilejul Zilei lucrătorului bancar. Cetățeni de diverse profesii au venit aici și au audiat prezentări la subiectul financiar, au participat la mese rotunde și au vizitat  sala de expoziții. Doritorii de a face o incursiune în tema activității băncii centrale  s-au arătat interesați de expunerile specialiștilor  BNM referitoare la politica monetară, cursul valutar și gestionarea rezervelor valutare în cadrul BNM și a riscurilor aferente, statistica datoriei externe a Republicii Moldova. Prezentatorii și-au pregătit discursurile, în funcție de doleanțele și studiile vizitatorilor anunțate din timp, exprimîndu-și disponibilitatea pentru explicații mai detaliate la informația oferită. Discuțiile cu copiii s-au centrat pe o tematică respectiv mai accesibilă, vizînd istoria și evoluția monedei naționale.

În sala de expoziții, oaspeții au avut posibilitatea de a vedea colecția de monede comemorative emise de Banca Națională a Moldovei, specimene de bancnote și monede emise de BNM, precum și de alte bănci centrale.

Abonare la conținut
CAPTCHA
Întrebare pentru a verifica că sunteţi persoană fizică (în scopul prevenirii transmiterilor automate a spam-ului).
Vezi și