• Zilele și orele de primire în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale.

  • Sergiu Cioclea, Guvernator al Băncii Naţionale

    Prima zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606;

  • Ion Sturzu, Viceguvernator al Băncii Naţionale

    A patra zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 607.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
02.02.2018

Informație aferentă unităților de schimb valutar

 

Lista birourilor de schimb valutar ale băncilor licenţiate, precum şi lista punctelor de schimb valutar ale hotelurilor şi a caselor de schimb valutar care deţin licenţa BNM privind efectuarea operaţiunilor de schimb valutar persoanelor fizice pe teritoriul RM la data de 01.02.2018.

 

Informaţia despre casele de schimb valutar

Casele de schimb valutar (persoane juridice) care deţin licenţa Băncii Naţionale a Moldovei pentru efectuarea operaţiunilor de schimb valutar în numerar cu persoanele fizice pe teritoriul Republicii Moldova la data de 1 februarie 2018.

Informaţia conţine numărul licenţei, denumirea casei de schimb valutar, adresa de desfăşurare a activităţii şi numărul de telefon.

Se publică în scopul informării populației despre casele de schimb valutar care dețin licența Băncii Naționale a Moldovei, avînd ca gen unic de activitate efectuarea pe teritoriul Republicii Moldova a operațiunilor de schimb valutar în numerar cu persoane fizice.

     PDF  sau       DOC

 


Informația despre birourile de schimb valutar ale băncilor licenţiate

Lista birourilor de schimb valutar ale băncilor licenţiate care efectuează operaţiuni de schimb valutar în numerar cu persoane fizice pe teritoriul Republicii Moldovei la data de 1 februarie 2018.

Informația conține denumirea băncii licențiate, denumirea și sediul subdiviziunii separate a acesteia, precum și numărul de telefon.

Se publică în scopul informării populației despre birourile de schimb valutar ale băncilor licenţiate care efectuează operaţiuni de schimb valutar în numerar cu persoane fizice pe teritoriul Republicii Moldovei.

     PDF  sau       DOC 

 


Informaţia despre punctele de schimb valutar ale hotelurilor

Hotelurile care deţin licenţa Băncii Naţionale a Moldovei pentru activitatea de schimb valutar în numerar cu persoane fizice (operaţiuni de cumpărare) prin intermediul propriului punct valutar, la data de 1 februarie 2018.

Informația conține numărul licenței, denumirea și locul amplasării punctului de schimb valutar al hotelului, și numărul de telefon.

Se publică în scopul informării populației despre punctele de schimb valutar ale hotelurilor care dețin licența Băncii Naționale a Moldovei, care efectuează operațiuni de cumpărare a numerarului în valută străină /cecurilor de călătorie în valută străină de la persoane fizice prin intermediul propriului punct de schimb valutar.

     PDF  sau       DOC