Opțiuni de accesibilitate

 • Programul primirii în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale a Moldovei.
  Înscrierea solicitanților pentru audiență se efectuează în temeiul demersului în scris privind subiectul abordat.

 • Anca Dragu, guvernator

  Prima zi de miercuri a lunii: 14:00-16:00.
  Telefon: +373 22 822 606.

 • Vladimir Munteanu, prim-viceguvernator

  A doua zi de miercuri a lunii: 14:00-16:00.
  Telefon: +373 22 822 606.


 • Tatiana Ivanicichina, viceguvernator

  A treia zi de miercuri a lunii: 14:00-16:00.
  Telefon: +373 22 822 607.


 • Constantin Șchendra, viceguvernator

  A patra zi de miercuri a lunii: 14:00-16:00.
  Telefon: +373 22 822 607.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor și cererilor de acces la informații de interes public adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii.

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
20.02.2020

Participă la școala de educație financiară și poți deveni ambasadorul campaniei „Dă sens banilor” în localitatea ta

 

Ești student sau elev în clasele liceale și vrei să te implici în promovarea educației financiare? Dacă da, proiectul de educație financiară „Învață! Dă sens banilor” îți oferă această oportunitate.

Banca Națională a Moldovei în parteneriat cu Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” organizează primul atelier de instruire în cadrul proiectului de educație financiară „Învață! Dă sens banilor”, care urmărește să pregătească tinerii pentru promovarea educației financiare. Persoanele eligibile sunt studenții și elevii claselor liceale interesați de promovarea educației financiare, cu abilități analitice și de vorbire în public. După finalizarea instruirii, participanții vor obține cunoștințele necesare pentru  a preda o lecție de educație financiară în localitățile de baștină, pentru semenii lor.

Candidații vor completa formularul până luni, 2 martie 2020, ora 18:00. Cererile de aplicare vor fi evaluate în baza rezultatelor academice și a activităților de voluntariat. Procesul de evaluare va ține cont de asigurarea unei acoperiri teritoriale cât mai largi și de respectarea egalității de gen.

Instruirea va avea loc pe data de 6 martie, între orele 9.30 și 16.00. Cheltuielile de transport și prânzul vor fi asigurate de către „Expert-Grup”. Limba de instruire - româna.

Formularul poate fi completat AICI.

Cei care nu vor fi selectați vor avea posibilitatea de a participa la o instruire suplimentară organizată în cadrul „Global Money Week” în perioada 23 – 29 martie 2020.

 


„Învață!Dă sens banilor” este un proiect de educație financiară lansat în luna martie 2019 de către Banca Națională a Moldovei și Expert-Grup. Proiectul a fost inițiat cu scopul de a spori nivelul de înțelegere a principalelor concepte și produse financiare în rândul tinerilor, astfel încât, ajunși în fața unor situații cu impact financiar, aceștia să ia decizii corecte în gestionarea propriilor venituri. 

Abonare la conținut
CAPTCHA
Întrebare pentru a verifica că sunteţi persoană fizică (în scopul prevenirii transmiterilor automate a spam-ului).