• Zilele și orele de primire în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale.


  • Octavian Armașu, Guvernator al Băncii Naţionale

    Prima zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.


  • Vladimir Munteanu, Prim-viceguvernator al Băncii Naţionale

    A doua zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii.

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
20.09.2014

Sala de expoziție a Băncii Naționale a Moldovei

 

 

 

 

Sala de expoziție a Băncii Naționale a Moldovei a fost inaugurată în anul 2004. Colecția de exponate din cadrul Sălii de expoziție reflectă circulația monetară pe teritoriul Republicii Moldova începând cu anul 1991 și până în prezent. În mare parte colecția include bancnote și monede emise de Banca Națională a Moldovei, bancnote și monede care reprezintă valutele băncilor centrale internaționale, precum și cadourile oferite Băncii Naționale a Moldovei în scop de protocol.

Expoziția permanentă pune un accent deosebit pe colecția impresionantă de monede jubiliare și comemorative, dedicate personalităților distincte ale istoriei, culturii, ştiinţei şi literaturii naţionale, promovării operelor folclorice, tradiţiilor naţionale, speciilor de plante şi animale pe cale de dispariţie, monumentelor arhitecturale cu valoare istorică din Republica Moldova.

Sala de expoziție poate fi vizitată în cadrul diverselor evenimente organizate de Banca Națională a Moldovei, iar accesul este permis cu respectarea procedurilor de acces în banca centrală.

Abonare la conținut
CAPTCHA
Întrebare pentru a verifica că sunteţi persoană fizică (în scopul prevenirii transmiterilor automate a spam-ului).