• Zilele și orele de primire în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale.


  • Octavian Armașu, Guvernator al Băncii Naţionale

    Prima zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.


  • Vladimir Munteanu, Prim-viceguvernator al Băncii Naţionale

    A doua zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii.

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
18.01.2022

Anunț privind inițierea elaborării proiectului Hotărârii Comitetului executiv al Băncii Naționale a Moldovei „Pentru modificarea unor acte normative ale Băncii Naționale a Moldovei”

 

În conformitate cu prevederile art. 20 alin.(1) lit.a) din Legea nr. 100/2017 cu privire la actele normative, Banca Națională a Moldovei anunță inițierea procesului de elaborare a proiectului Hotărârii Comitetului executiv al Băncii Naționale a Moldovei ,,Pentru modificarea Instrucțiunii privind modul de întocmire și prezentare de către bănci a rapoartelor FinRep la nivel individual aprobate prin Hotărârea Comitetului executiv al Băncii Naționale a Moldovei nr. 42/2018” și a Hotărârii Comitetului executiv al Băncii Naționale a Moldovei ,,Pentru modificarea Instrucțiunii privind modul de întocmire și prezentare de către bănci a rapoartelor FinRep la nivel consolidat aprobate prin Hotărârea Comitetului executiv al Băncii Naționale a Moldovei nr. 83/2019”.

Elaborarea proiectului este determinată de necesitatea ajustării prevederilor instrucțiunilor și modului de completare a rapoartelor în special a pozițiilor ce țin de „Datoriile financiare subordonate”, pentru a corespunde actelor normative și cerințelor Băncii Naționale a Moldovei.

În vederea eficientizării procesului de elaborare a proiectului hotărârii menționate, solicităm prezentarea, cel târziu până la 31 ianuarie 2022, a propunerilor și recomandărilor pe adresa poștală: Banca Națională a Moldovei, bd. Grigore Vieru nr.1, MD-2005, mun. Chișinău sau în format electronic, dnei Ecaterina Țurcanu, pe adresa: ecaterina.turcanu@bnm.md.