• Zilele și orele de primire în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale.


 • Octavian Armașu, Guvernator al Băncii Naţionale

  Prima zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
  Programare la telefon: +373 22 822 606.


 • Vladimir Munteanu, Prim-viceguvernator al Băncii Naţionale

  A doua zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
  Programare la telefon: +373 22 822 606.


 • Ion Sturzu, Viceguvernator al Băncii Naţionale

  A patra zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
  Programare la telefon: +373 22 822 607.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
23.10.2017

Banca Națională a Moldovei încurajează tinerii care vor să se implice în activități de voluntariat

 

Un grup de elevi ai liceului Academiei de Științe a Moldovei intră de astăzi în rolul de experți la evenimentele de educație financiară organizate de Banca Națională a Moldovei (BNM). Ei le vor arăta tinerilor cum se face un business-plan, iar copiilor din clasele primare le vor povesti despre istoria banilor. Elevii-voluntari vor fi ghidați de profesorul lor Pavel Cerbușca, care anterior a fost formator în cadrul unor evenimente similare la banca centrală a Moldovei.

Astfel, în perioada 23 octombrie-3 noiembrie 2017, BNM va desfășura vizite cu ocazia Zilei Internaționale a Economisirii, marcată în fiecare an în ultima zi a lunii octombrie.

La eveniment s-au înscris peste 200 de elevi și studenți, iar pentru că solicitările sunt numeroase vor fi organizate vizite și după perioada anunțată.

Este pentru prima data când BNM desfășoară acțiuni în comun cu tineri care își doresc să se implice ca voluntari. Ei vor participa la toate evenimentele de educație financiară ce vor fi organizate de Banca Națională în anul de studii 2017-2018, în tandem cu experți ai BNM, care vor face prezentări la diverse subiecte financiare.

Prima prezentare a grupului de voluntari va fi făcută astăzi, 23 octombrie, la ora 15.00, pentru elevi din clasa a 12-a, care vor învăța cum se întocmește un plan de afaceri.

Vizitatorii vor mai avea ocazia să vadă sala de expoziții a BNM, să audieze o prezentare despre elementele de siguranță ale monedei naționale și să utilizeze un verificator de bancnote. 

Abonare la conținut
CAPTCHA
Întrebare pentru a verifica că sunteţi persoană fizică (în scopul prevenirii transmiterilor automate a spam-ului).