• Zilele și orele de primire în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale.


 • Octavian Armașu, Guvernator al Băncii Naţionale

  Prima zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
  Programare la telefon: +373 22 822 606.


 • Vladimir Munteanu, Prim-viceguvernator al Băncii Naţionale

  A doua zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
  Programare la telefon: +373 22 822 606.


 • Ion Sturzu, Viceguvernator al Băncii Naţionale

  A patra zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
  Programare la telefon: +373 22 822 607.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
19.03.2021

BNM lansează platforma de educație financiară ”Moldova Banking Hub” în cadrul Săptămânii Internaționale de Educație Financiară "Global Money Week"

 

Elevii, studenții, profesorii, dar și publicul larg vor fi ajutați de experții Băncii Naționale a Moldovei să înțeleagă mai bine cum funcționează sistemul financiar de la noi.

Participanții  vor avea posibilitatea să discute cu experții băncii centrale la diverse subiecte din domeniul financiar-bancar.

Dialogul interactiv va fi posibil în cadrul platformei de educație financiară ”Moldova Banking Hub”, care  va fi lansată luni,  22 martie 2021, în cadrul evenimentului ce va da startul Săptămânii Internaționale de Educației Financiară, cu participarea guvernatorului BNM, Octavian Armașu.

Banca Națională a Moldovei, în calitate de coordonator național al procesului de educație financiară, depune multiple eforturi pentru a fi alături de cetățeni, promovând conceptele financiare și avantajele pe care le obțin consumatorii prin incluziunea financiară”, subliniază șeful băncii centrale.

Doritorii de a participa la discuții, se pot înregistra completând formularul:   https://forms.gle/vsx6jh2Gft1U3jzk7 sau pot transmite solicitarea pe adresa electronică educatia.financiara@bnm.md .

BNM se alătură în fiecare an evenimentului Global Money Week, în cadrul căruia publicul din aproape 175 de țări își exprimă dorința de a învăța să se orienteze  în lumea financiară.

Abonare la conținut
CAPTCHA
Întrebare pentru a verifica că sunteţi persoană fizică (în scopul prevenirii transmiterilor automate a spam-ului).