• Programul primirii în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale a Moldovei.
    Înscrierea solicitanților pentru audiență se efectuează în temeiul demersului în scris privind subiectul abordat.

  • Anca Dragu, guvernator

    Prima zi de miercuri a lunii: 14:00-16:00.
    Telefon: +373 22 822 606.

  • Vladimir Munteanu, prim-viceguvernator

    A doua zi de miercuri a lunii: 14:00-16:00.
    Telefon: +373 22 822 606.


  • Tatiana Ivanicichina, viceguvernator

    A treia zi de miercuri a lunii: 14:00-16:00.
    Telefon: +373 22 822 607.


  • Constantin Șchendra, viceguvernator

    A patra zi de miercuri a lunii: 14:00-16:00.
    Telefon: +373 22 822 607.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor și cererilor de acces la informații de interes public adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii.

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
04.05.2016

Oficiali ai BNM în vizită de lucru la București

În perioada 28-29 aprilie a.c., guvernatorul Băncii Naționale a Moldovei, Sergiu Cioclea, și consilierul său, Marin Molosag, au efectuat o vizită de lucru la Banca Națională a României. Scopul acestei vizite a fost asigurarea continuității și dezvoltarea relațiilor de colaborare între BNM și BNR.

Din partea BNR, la întrevederi au participat: guvernatorul BNR - academicianul Mugur Isărescu, prim-viceguvernatorul - profesorul universitar, dr. Florin Georgescu, viceguvernatorul - dr. Bogdan Olteanu și viceguvernatorul - profesorul universitar, dr. Liviu Voinea.

În cadrul discuțiilor, oficialii băncilor centrale din Republica Moldova si România au menționat buna desfășurare, conform planului, a Proiectului Twinning, finanțat de UE în baza parteneriatului cu Banca Națională a României și Banca Națională a Olandei. Au fost recunoscute progresele obținute la etapa actuală, aferente proiectului respectiv de consolidare a capacității BNM în domeniul reglementării și supravegherii bancare în contextul cerințelor UE. Acestea vizează evaluarea impactului trecerii la cerințele Basel III, aprobarea de către BNM a Strategiei de implementare a standardelor Basel III prin prisma cadrului legislativ european ș.a.

Conducerea BNR și-a exprimat în continuare deschiderea de a susține banca centrală din Republica Moldova în diverse domenii de interes prin intermediul schimbului de experiență și prin asistența tehnică pentru îmbunătățirea și consolidarea reglementării bancare și instrumentelor de supraveghere conform practicilor UE.

Abonare la conținut
CAPTCHA
Întrebare pentru a verifica că sunteţi persoană fizică (în scopul prevenirii transmiterilor automate a spam-ului).