• Zilele și orele de primire în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale.


  • Octavian Armașu, Guvernator al Băncii Naţionale

    Prima zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.


  • Vladimir Munteanu, Prim-viceguvernator al Băncii Naţionale

    A doua zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
03.12.2021

Tatiana Ivanicichina, Viceguvernator al Băncii Naţionale a Moldovei

 


Tatiana Ivanicichina a fost numită viceguvernator al Băncii Naționale a Moldovei, membru al Comitetului executiv și al Consiliului de supraveghere, prin Hotărârea Parlamentului Republicii Moldova nr. 201 din 03 decembrie 2021.

Tatiana Ivanicichina s-a născut în 1987 în or. Moscova, Federația Rusă. A absolvit Academia de Studii Economice din Moldova, obținând titlul de Master în științe economice, specialitatea Investiții și piețe de capital (2011). Tatiana Ivanicichina deține și titlul de Master în administrare publică, specializarea Managementul politicilor economice, obținut la Columbia University, School of International and Public Affairs, New York, SUA.

La data numirii în funcție, Tatiana Ivanicichina are peste 10 ani de experiență în sectorul financiar bancar, în mare parte, în cadrul Ministerului Finanțelor al Republicii Moldova. Anterior numirii în funcția de viceguvernator al Băncii Naționale a Moldovei, a activat în calitate de șef al Direcției stabilitate financiară a Băncii Naționale a Moldovei.

Tatiana Ivanicichina și-a început activitatea profesională în 2010 în funcția de consultant al Serviciului de monitorizare și evaluare, Direcția generală datorii publice în cadrul Ministerului Finanțelor al Republicii Moldova.

În perioada 2010-2019 a dezvoltat o carieră în cadrul Ministerului Finanțelor al Republicii Moldova, având pe parcurs o creștere profesională de la funcția de consultant la șef al secției, ulterior șef al direcției, apoi Secretar de stat al Ministerului Finanțelor al Republicii Moldova.

În 2019 a activat în calitate de șef al Direcției stabilitate financiară a Băncii Naționale a Moldovei.

În perioada 2019-2021 a activat în calitate de Secretar de stat al Ministerului Finanțelor al Republicii Moldova.

Abonare la conținut
CAPTCHA
Întrebare pentru a verifica că sunteţi persoană fizică (în scopul prevenirii transmiterilor automate a spam-ului).