• Zilele și orele de primire în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale.


  • Octavian Armașu, Guvernator al Băncii Naţionale

    Prima zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.


  • Vladimir Munteanu, Prim-viceguvernator al Băncii Naţionale

    A doua zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
20.01.2017

Mandatele administratorilor temporari ai BC „Moldindconbank” S.A. au fost prelungite

 

Banca Națională a Moldovei (BNM), prin decizia Comitetului executiv din 19 ianuarie 2017,  a prelungit pe o perioadă de trei luni mandatele administratorilor temporari ai BC „Moldindconbank” S.A. Excepție face mandatul lui Nicolae Dorin, președinte al Asociației Băncilor din Moldova. Termenul pe care i l-a acordat această organizație pentru  cumularea funcției de administrator temporar cu competențe de membru al Consiliului băncii a expirat și nu poate fi prelungit. O altă persoană va fi desemnată în perioada următoare.

Administratorii temporari au fost numiți în cadrul regimului de intervenție timpurie la BC „Moldindconbank” S.A., aplicat ca urmare a stabilirii de către BNM, la 20 octombrie 2016, a activității concertate a unui grup de persoane ce  deținea o cotă substanțială în capitalul social al băncii, în mărime de 63,89 la sută, fără permisiunea Băncii Naționale.

BC „Moldindcondbank” S.A. activează în regim normal și prestează toate serviciile, inclusiv cele legate de operațiunile cu depozitele, de creditare și decontări.