• Zilele și orele de primire în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale.


  • Octavian Armașu, Guvernator al Băncii Naţionale

    Prima zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.


  • Vladimir Munteanu, Prim-viceguvernator al Băncii Naţionale

    A doua zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii.

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
11.07.2017

Ministrul Finanțelor si guvernatorul BNM participă la o conferință de nivel înalt a Fondului Monetar Internațional (FMI)

 

 

Ministrul Finanțelor, Octavian Armașu, și guvernatorul BNM, Sergiu Cioclea, participă la conferința regională „Relansarea convergenței în Europa Centrală si de Sud-Est” desfășurată la Dubrovnik, Croația. La reuniune se discută despre necesitatea accelerării reformelor structurale în scopul susținerii creșterii economice, consolidării instituțiilor statului și îmbunatățirii guvernanței în țările din regiune.

În cadrul conferinței, Octavian Armașu și Sergiu Cioclea au avut întrevederi bilaterale cu Christine Lagarde, director general al FMI, Poul Thomsen, directorul Departamentului European al FMI și Anthony de Lannoy, director executiv al FMI. Oficialii au discutat despre progresele înregistrate în implementarea programului Republicii Moldova cu FMI, dar și despre următoarele etape și provocări.

Conducerea  FMI a salutat succesele înregistrate de autorități și a subliniat importanța continuării implementării agendei de reforme agreate în cadrul programului.

Conferința de la Dubrovnik se desfășoară, în perioada 10-11 iulie 2017, cu participarea miniștrilor Finanțelor și guvernatorilor băncilor centrale din Europa Centrală și de Sud-Est.

Abonare la conținut
CAPTCHA
Întrebare pentru a verifica că sunteţi persoană fizică (în scopul prevenirii transmiterilor automate a spam-ului).