• Zilele și orele de primire în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale.


  • Octavian Armașu, Guvernator al Băncii Naţionale

    Prima zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.


  • Vladimir Munteanu, Prim-viceguvernator al Băncii Naţionale

    A doua zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii.

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
20.04.2023

Video// Descoperă lumea datelor la BNM

 


 Banca Națională a Moldovei (BNM) organizează pe data de 26 aprilie 2023 un eveniment cu genericul „Descoperă lumea datelor la BNM”.

Evenimentul este destinat economiștilor, statisticienilor cu experiență și proaspeților absolvenți pasionați de domeniul bancar și cel al datelor, unde participanții vor afla despre activitatea Departamentului raportări și statistică din cadrul Băncii Naționale a Moldovei, importanța datelor în procesul decizional, dar și impactul la nivel de bancă centrală.

Totodată, vor avea loc și discuții despre Banca centrală în calitate de angajator, oportunitățile de carieră și beneficiile pe care le oferă.

Reuniunea va fi deschisă de viceguvernatorul BNM, Arcadie Albul, și va avea loc în regim mixt, atât online cât și cu prezență fizică. Doritorii să participe sunt rugați să se înregistreze la următorul LINK.

Evenimentul „Descoperă lumea datelor la BNM” va începe la ora 10:00 și va putea fi urmărit în transmisiune directă pe următoarele platforme:

 

Abonare la conținut
CAPTCHA
Întrebare pentru a verifica că sunteţi persoană fizică (în scopul prevenirii transmiterilor automate a spam-ului).