• Zilele și orele de primire în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale.


  • Octavian Armașu, Guvernator al Băncii Naţionale

    Prima zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.


  • Vladimir Munteanu, Prim-viceguvernator al Băncii Naţionale

    A doua zi de luni a lunii: 14.00-17.00.
    Programare la telefon: +373 22 822 606.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii.

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
04.06.2018

Mesajul de felicitare al Guvernatorului BNM pentru angajații sectorului bancar

 

 

Creditul, care stă la temelia activității bancare, e un cuvânt care își trage originea din latinescul “credere” – a crede, a avea încredere. Fără încredere, nu ar exista depuneri în bănci, iar acestea nu ar acorda împrumuturi. Redobândirea încrederii este scopul principal al reformelor angajate de Banca Națională a Moldovei, ținta întregului nostru corp profesional.

În această zi profesională, constatăm cu satisfacție primele semne ale încrederii redobândite. Este rodul eforturilor tuturor lucrătorilor sectorului bancar, rezultatul implicării dumneavoastră zi de zi. Vă adresez înalta apreciere pentru dedicație și profesionalism, exprimându-mi convingerea că vom continua pe calea reformelor cu aceeași responsabilitate și dinamism. De schimbările care se fac acum depind nu numai competitivitatea și performanța sectorului bancar, dar și prosperitatea țării în care trăim.

În 27 de ani, sectorul bancar moldovenesc a fost supus multor teste, dar lecțiile învățate și angajamentul dumneavoastră ne ajuta astăzi să recreăm un sistem bancar mai puternic, transparent și demn de încredere, pe care ni-l dorim.

 

Cu respect,

Sergiu Cioclea
GUVERNATOR

 

Abonare la conținut
CAPTCHA
Întrebare pentru a verifica că sunteţi persoană fizică (în scopul prevenirii transmiterilor automate a spam-ului).