Opțiuni de accesibilitate

 • Programul primirii în audiență a cetățenilor de către conducerea Băncii Naționale a Moldovei.
  Înscrierea solicitanților pentru audiență se efectuează în temeiul demersului în scris privind subiectul abordat.

 • Anca Dragu, guvernator

  Prima zi de miercuri a lunii: 14:00-16:00.
  Telefon: +373 22 822 606.

 • Vladimir Munteanu, prim-viceguvernator

  A doua zi de miercuri a lunii: 14:00-16:00.
  Telefon: +373 22 822 606.


 • Tatiana Ivanicichina, viceguvernator

  A treia zi de miercuri a lunii: 14:00-16:00.
  Telefon: +373 22 822 607.


 • Constantin Șchendra, viceguvernator

  A patra zi de miercuri a lunii: 14:00-16:00.
  Telefon: +373 22 822 607.

Vă rugăm să luați cunoștință cu cerințele înaintate față de primirea și examinarea petițiilor și cererilor de acces la informații de interes public adresate Băncii Naționale a Moldovei.

Detalii.

 

Bine ați venit pe pagină oficială a Băncii Naționale a Moldovei!

Main navigation BNM

Extinde Ascunde
18.11.2021

O nouă instruire în domeniul prevenirii spălării banilor, organizată cu suportul USAID

 


Banca Națională a Moldovei (BNM) și Proiectul USAID „Transparența Sectorului Financiar în Moldova” (FSTA) revin cu o nouă sesiune de instruire în domeniul prevenirii și combaterii spălării banilor și finanțării terorismului (AML/CFT). De această dată, instruirea se va axa pe monitorizarea și identificarea tranzacțiilor suspecte. Aceasta se va desfășura în regim online, pe data de 24 noiembrie, începând cu ora 13:00

Instruirea este adresată băncilor și prestatorilor de servicii de plată nebancari și urmărește consolidarea capacităților entităților raportoare de a preveni și combate în mod eficient infracțiunile financiare.  Pe lângă partea teoretică, participanții vor avea posibilitatea să analizeze studii de caz și să le dezbată împreună cu experții naționali și internaționali din  domeniu.

Înscrierile pentru participarea la instruire se realizează prin accesarea acestui LINK, până pe data de 23 noiembrie 2021. Datele de conectare la eveniment vor fi expediate pe adresa de e-mail indicată în formularul de înregistrare.

Evenimentul reprezintă o continuare a seriei de instruiri în domeniul AML/CFT, organizate cu suportul Proiectului USAID FSTA. Tot în cadrul acestui proiect, BNM va implementa, în premieră pentru regiune, o soluție IT de ultimă generație, destinată monitorizării riscurilor de spălare a banilor și a acționarilor bancari.